Op 20 maart hebben meer mensen, zowel in aantallen als procentueel, op de PvdA gestemd. Daar willen we graag iedereen voor bedanken. Helaas heeft zich dit niet vertaald in het aantal zetels. We hebben namelijk een zetel verloren. Dat kwam doordat de restzetels zo zijn verdeeld dat de PvdA net buiten de boot is gevallen. We kwamen ongeveer 700 stemmen te kort om de grootste te worden. Waarmee het verschil met de VVD overigens wel een stuk minder is geworden.

De kiezers hebben de volgende vier leden gekozen:

Egbert de Vries
Bea de Buisonjé
Simon Deurloo
Soraya Layeb

Soraya is met voorkeurstemmen gekozen. Zij heeft echter besloten haar plaats af te staan aan de nummer 4 op de lijst: Gerjet Wisse.
De nummer 6 op de lijst Stephano Stoffel gaat als Duo-lid de fractie ondersteunen.

Op de foto van links naar rechts:
Stephano Stoffel, Egbert de Vries, Bea de Buisonjé, Simon Deurloo, Soraya Layeb en Gerjet Wisse.